Frilansjournalist: Josephine Freje Simonsson  2009 ・josephine@freje.se ・+46(0)702-209 205

 

På Gång

Frilansresa till hösten - Afrika och Sydostasien! Läs mer nedan.

 

Maila mig: josephine@freje.se

 


Frilansresa 2010 - Afrika och Sydostasien

I höst blir det ut och resa igen! Som det ser ut nu kommer jag börja med valet i Tanzania, i oktober och sen ta mig runt i Afrika för jobb under hösten. Det kan också bli ett återbesök i Sydostasien, den politiska utvecklingen i Thailand - där jag har många kontakter och vänner - är något jag verkligen vill rapportera om. 

Är du intresserad av jobb från Afrika och Sydostasien? Tveka inte att kontakta mig. josephine@freje.se 0702-209 205. 

Reporter Sveriges Radio / Gräv-Josse

Från den 1 juni 2009 är jag grävande reporter på Sveriges Radio, P3 Brunchrapporten. Där ska jag blanda högt med lågt, och vara redaktionens ifrågasättande röst. Allt från farliga ämnen i smink, till behandlingen av våldtagna män kommer tas upp.

Kontakta mig gärna om du har tips på vad jag ska granska, eller om du har synpunkter.

Läs och lyssna på mina gräv här (extern länk, Sveriges Radio) 

Om du har tips på reportage/intervjuer/nyheter är det bara att kontakta mig: josephine@freje.se eller josephine.freje@sr.se

Se under Kontakt för uppdateringar med lokala nummer.

 

 

Med statvetenskap, u-landskunskap och JMG:s journalistutbildning i bagaget är mitt största intresse kritisk samhällsjournalistik.


Förutom nyheter, gräv och reportage är jag fotograferande journalist. Se smakprover under "Arbetsprover". Jag gör även layout och har radiokunskaper.

 

Frilansjournalist: Josephine Freje Simonsson, 0702- 209 205, josephine@freje.se, Göteborg. Allt material på sidan är upphovsskyddat, kontakta mig om du vill använda något material. Tack.

Foto: Josephine Freje Simonsson